Adgangskontrol

Der er mange fordele ved at have elektronisk adgangskontrol

Unilock
Roger
Låse og dørautomatik
Gittersikring
Dør/port telefonen
Adgangskontrol
Act

Adgangskontrol med elektroniske låsesystemer​

Overvejer du at få elektronisk adgangskontrol? Hos Brink Sikring har vi stor ekspertise med alle former for professionelle sikkerhedsløsninger, herunder elektroniske låsesystemer. Det er typisk små og store virksomheder, som vælger elektroniske adgangssystemer, men vi monterer det også gerne i et privat hjem. Vi kommer hos kunder i blandt andet Horsens, Kolding, Vejle og mange andre steder.

Brik, kodelås eller adgangskort som adgangskontrol

​Der er mange fordele ved at have elektronisk adgangskontrol på en dør eller på alle døre, og der er mange muligheder. Samtidig er det ikke et problem, hvis en nøgle forsvinder, hvis en medarbejder holder op, eller hvis der er brug, at medarbejderne kun kan komme ind på bestemte tidspunkter.

​Du kan vælge en brik, en kodelås eller et kort, og det kan naturligvis kombineres. Der kan også tilknyttes en app på nogle systemer, så du kan låse op via din telefon. Vi tilbyder hjælp, rådgivning og vi sammensætter naturligvis en skræddersyet løsning, så den passer præcis til din situation.

Vi har mange års erfaring, og vi kommer gerne ud for at lave et gratis sikkerhedstjek. Vi tilbyder også service på de fleste etablerede systemer. Vi har konkurrencedygtige priser på alle vores løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på et digitalt låsesystem

Vi kommer gerne ud på et gratis sikkerhedstjek, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov, og hvor vi fortæller, hvad tilbyder. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for digital adgangskontrol.

​Du kan ringe på telefon 61 66 39 61 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail dbn@brink-sikring.dk.​

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så er du velkommen til at skrive til os via nedenstående formular.

Vi svarer dig indenfor 24 timer.

(+45) 61 66 39 61
info@brink-sikring.dk