Videoovervågning

Vi tilbyder både indendørs og udendørs videoovervågning

Videoovervågning
Plug and play løsninger
Mobil overvågning
Hikvision
ABUS

Videoovervågning med kablet eller trådløst kamera

Skal du have etableret videoovervågning? Hos Brink Sikring har vi mange års ekspertise med at levere og montere tv-overvågning hos private og erhverv. Videoovervågning kan både være udendørs og indendørs. Vi monterer og servicerer hos kunder i blandt andet Horsens, Vejle, Kolding og omegn.

Vi tilbyder både indendørs og udendørs videoovervågning

Der er mange muligheder med tv-overvågning. Man kan overvåge et område, som man ikke kan se såsom fjerne områder i et butikslokale, i et lagerlokale eller i en større bygning. Man kan montere et overvågningskamera med henblik på at få billeder af en eventuel overfaldsmand eller indbrudstyv. Og man kan benytte indendørs og udendørs videoovervågning til at afsløre eventuelle tyve eller hærværksmænd.

​Vi tilbyder anlæg med kabler, hvis der er behov for særlig høj sikkerhed og optagelseskvalitet. Anlægget kan naturligvis kombineres med en alarm. Vi kan desuden tilbyde intelligent overvågning tv-overvågning, hvor systemet selv registrerer, om folk ankommer eller forlader et bestemt område.

Vi har mange års erfaring med at levere professionelle sikkerhedsløsninger, og vi tilbyder både hjælp og rådgivning, ligesom vi gerne sammensætter en skræddersyet løsning. Du kan naturligvis forvente konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på et overvågningskamera

Kontakt os gerne for at høre nærmere, og vi kommer gerne ud på et gratis sikkerhedstjek, hvor gennemgår dine ønsker og behov og fortæller, hvad tilbyder. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

​Du kan ringe på telefon 61 66 39 61 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail dbn@brink-sikring.dk.​

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så er du velkommen til at skrive til os via nedenstående formular.

Vi svarer dig indenfor 24 timer.

(+45) 61 66 39 61
info@brink-sikring.dk