Privat

Hos Brink Sikring har vi specialiseret os i at skabe tryghed i hjemmet

Privat
Ja 100 privat
Erhverv
Alarm
Ajax alarm til private
Abonnementer og serviceaftale

Privatalarm til dit hus, din lejlighed eller dit sommerhus

Vil du gerne have en privatalarm? Hos Brink Sikring har vi specialiseret os i at skabe tryghed i hjemmet. Vi tilbyder professionelle sikkerhedsløsninger til både private og erhverv, og vi kan levere og montere alle former for alarmanlæg i et hus, et sommerhus eller en lejlighed. Vi hjælper kunder i blandt andet Horsens, Vejle og Kolding samt mange andre steder.

​Stor erfaring med at sikre folks hjem med en privatalarm

​Vi har mange års erfaring med at sikre folks hjem, og vi kommer gerne ud for at lave et gratis sikkerhedstjek, hvor vi samtidig kan give råd og vejledning.

​Der er en tendens til, at folk først anskaffer sig en tyverialarm efter et indbrud. Men hvorfor vente, indtil det er for sent? Der er 70 procent mindre risiko for indbrud, hvis du har en professionel tyverisikring. Samtidig giver den optimal tryghed i hverdagen.

Et alarmsystem til private kan blandt andet inkludere brandalarm, trådløs videoovervågning og endda en tågekanon. Vi kan sammensætte og levere alarmløsninger til alt fra en mindre lejlighed, hvor der kun er brug for en brandalarm og en sikring af hoveddøren, til en større villa, hvor der måske skal være både indendørs og udendørs videoovervågning.

Vi tilbyder service på de fleste alarmanlæg, og vi har konkurrencedygtige priser på både montering, alarmabonnement og service af alarmen. Bemærk, at der er håndværkerfradrag på udgifter til installationen.

​Få et uforpligtende tilbud på et alarmsystem til private

​Kontakt os gerne for at høre mere og for at bestille et gratis sikkerhedstjek. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en privatalarm.

​Du kan ringe på telefon 61 66 39 61 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail dbn@brink-sikring.dk.​

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så er du velkommen til at skrive til os via nedenstående formular.

Vi svarer dig indenfor 24 timer.

(+45) 61 66 39 61
info@brink-sikring.dk